De route wordt van tevoren niet prijs gegeven.
De route wordt van tevoren niet prijs gegeven.
UPDATE

Carnavaleske fietstocht is afgelast

Algemeen 1.994 keer gelezen

UPDATE:
Vanwege de slechte weersverwachting voor komende zondag heeft CV de Kuussegatters besloten om de Ludieke Fietstocht die gepland stond voor zondag 16 februari af te gelasten.


VEGHEL | De carnavaleske fietstocht, georganiseerd door de kleinste commissie van CV de Kuussegatters, door Veghel is op zondag 16 februari. De start is om 11.00 uur vanaf de Markt in Veghel.

Stel je voor… Op een vroege zondagochtend verzamelt zich op de Markt een hele bende carnavalesk uitgedoste types, die allemaal hun fiets hebben meegenomen. Alle vrolijke fietsers stappen op en rijden als een bonte stoet door Kuussegat, waarbij geen enkele fietser van te voren weet welke route zal worden afgelegd. De organisatie zorgt ervoor dat de deelnemers een 'mooi rondje Veghel' kunnen maken. Op de route is er een pauze met een lekker hapje en slokje. Dan vindt ook de prijsuitreiking plaats voor de mooist verklede deelnemer. Zowel grote als kleine fietsers mogen meedoen, helemaal gratis. Rond 13.00 uur eindigt de tocht op de Markt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant