Wie Paul van Loon wil ontmoeten, heeft geluk.
Wie Paul van Loon wil ontmoeten, heeft geluk.

Paul van Loon met de Griezelbus naar Veghel

Algemeen 740 keer gelezen

VEGHEL | Wie Paul van Loon wil ontmoeten, een kijkje wil nemen in de echte Griezelbus én ook nog eens van griezelige theatershows houdt heeft geluk. Op zondag 16 februari kan het allemaal in De Blauwe Kei op de Noordkade.

Om 14.00 uur start de theatervoorstelling. In deze muzikale show vol spannende én vrolijke griezelavonturen neemt Paul van Loon het publiek, samen met zijn band Andere Snuiters, mee op reis naar de wereld van Dolfje Weerwolfje, De Griezelbus, P. Onnoval, Jimi Rip en andere nachtwezens.
Kinderen en hun (groot)ouders kunnen wat eerder komen, want vanaf 13.00 uur kan al een kijkje genomen worden in de échte Griezelbus. Ook zijn er spellen, waaronder doodshoofdwerpen, én zingt P. Onnoval het lied Welkom In De Griezelbus in de foyer.
Na afloop van de voorstelling is er een (gr)afterparty met griezeldisco en kun je op de foto met P. Onnoval. Ook zijn er boeken van Paul van Loon te koop in de foyer, die Paul persoonlijk signeert.
Kaarten voor De Griezelbus On Tour kosten 16.50 euro en zijn te reserveren via www.blauwekei.nl, telefonisch via 0413-342555 of aan de theaterkassa op werkdagen tussen 13.00 uur en 17.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant