Foto uit een ver verleden. Buurtquiz tijdens Herfstweek.
Foto uit een ver verleden. Buurtquiz tijdens Herfstweek.

Algemeen Boerdonks Belang op zoek naar foto's van vroeger

Algemeen 506 keer gelezen

BOERDONK | Stichting Algemeen Boerdonks Belang (SABB) bestaat dit jaar 50 jaar. Om bij dit heugelijke feit stil te staan wordt 24 mei een bijzondere dag voor Boerdonk. Deze dag worden allerlei activiteiten georganiseerd in het centrum van Boerdonk waarbij alle inwoners zijn uitgenodigd, maar ook oud-Boerdonkenaren zijn van harte welkom.

Men kan denken aan de volgende activiteiten: brunch voor Boerdonk, kermis, tentoonstelling over 50 jaar SABB, receptie, feestmiddag/avond met een geweldige coverband, diverse optredens, overhandiging jubileumboek en overhandiging cadeau aan de Boerdonkse gemeenschap.
Achter de schermen is een commissie al een tijd bezig met het vastleggen van 50 jaar SABB in Boerdonk in de vorm van een jubileumboek. Doel hiervan is om belangrijke gebeurtenissen in Boerdonk op papier te hebben zodat deze niet worden vergeten. Wie kan bijvoorbeeld onderstaande nog herinneren? Herfstweek in Boerdonk, Opening Den Hazenpot, Opening fietspad aan de Boerdonksedijk en Buurtvoetbaltoernooi.
Dit en nog vele andere onderwerpen komen aan bod in het jubileumboek. De organisatie is nog op zoek naar foto's van vroegere tijden in Boerdonk. Met name de tijd voor SABB en de beginjaren van SABB (jaren 1960 tot en met 1980). Alle andere foto's zijn ook welkom.

Contact opnemen met SABB kan, gelieve voor 1 maart, via: boerdonksbelang@live.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant