Eén les start vanaf zonsopkomst.
Eén les start vanaf zonsopkomst.

Basiscursus fotografie Cursus IVN Veghel

Algemeen 962 keer gelezen

VEGHEL | Natuurvereniging IVN Veghel organiseert dit voorjaar een basiscursus natuurfotografie onder leiding van Bjorn van Lieshout. De theorielessen zijn op dinsdagavond 7 april, 12 mei en 26 mei en de praktijklessen zijn op zondagochtend op 19 april, 17 mei en 7 juni waarbij één les al vanaf zonsopkomst start. Deelname kost 25 euro voor IVN-leden en 35 euro voor niet-leden.

Heb je een goede camera, maar gebruik je hem eigenlijk alleen maar tijdens de vakantie? Wil je graag leren hoe je betere foto's kan maken, maar verdwaal je in alle knopjes en menu's van de camera. Heb je de camera eigenlijk altijd op de stand 'auto' staan? Wil je graag mooiere natuurfoto's maken, maar heb je jezelf er nog nooit echt in verdiept? Wellicht is de basiscursus natuurfotografie dan iets voor jou.
Tijdens deze cursus wordt de basis van de fotografie uitgelegd, onderwerpen als belichting, kleurbalans en compositie komen hierbij uitgebreid aan de orde. Daarnaast worden ook veel onderwerpen behandeld die specifiek op natuurfotografie gericht zijn, zoals het benaderen van wilde dieren en fotograferen bij natuurlijk licht.

Inschrijven
Om deel te nemen aan deze cursus moet je camera de mogelijkheid hebben om sluitertijd en diafragma manueel in te stellen, dus digitale spiegelreflexcamera, hybride- of compactcamera. Meer informatie over deze cursus via Bjorn van Lieshout: 0611740738.
Inschrijven kan tot uiterlijk 21 maart. Wil je zeker zijn van een plekje, schrijf je dan zo snel mogelijk in via een mailtje naar: bjornvanlieshout.bvl@gmail.com.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant