Afbeelding

Buffelrun behoort tot beste obstakelsruns van Nederland

Algemeen 726 keer gelezen

BOERDONK | In Zaltbommel werden vorige week de prijzen uitgereikt in diverse landelijke categorieën op het gebied van Obstacle running. In twee prestigieuze categorieën werd de Buffelrun in Boerdonk genoemd als runner-up.

De organisatie Obstakels.com heeft elk jaar weer een verkiezing in een aantal categorieën op het gebied van Obstacle running. De uiteindelijke toekenning van de prijzen wordt bepaald door een combinatie van vak- als publieksjury.
In de afsluiting van het jaar 2019 mochten alle deelnemers van obstakelsruns kiezen welke run in de prijzen moest vallen. De Buffelrun werd in maar liefst zeven categorieën genomineerd en wist in drie in de uiteindelijke top drie te eindigen. In de categorieën van Beste Mudrun van Nederland en Beste Kidsrun van Nederland ging de Buffelrun zelfs met een tweede prijs naar huis.
De talloze vrijwilligers hebben eigenlijk maar één doel en dat is 'Boering op de Kaart zetten'.

De kaartverkoop voor de Buffelrun 2020 is van start gegaan. De Buffelrun vindt dit jaar plaats op 22 en 23 augustus en de kaartverkoop is van start gegaan. Tickets zijn verkrijgbaar via: www.buffelrun.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant