De Korfrakkers verliest van koploper

Sport 247 keer gelezen

REUSEL - De tweede keer dat De Korfrakkers en DDW/SDO elkaar tegen kwamen in de zaal. De eerste wedstrijd werd door de Erpsen verloren met een stand van 12-25. Deze zondag kwam de eerste score van de kant van DDW/SDO.

Al snel reageerde De Korfrakkers hierop en werd het 1-1. De Korfrakkers had mooie aanvallen en brak door naar een stand van 1-3. DDW/SDO liet het daarbij niet zitten en kwam terug naar 3-3. Het bleef gelijk op gaan naar een stand van 7-7. Na deze stand liep DDW/SDO uit en gingen de dames uit Erp de rust in met een achterstand van 14-8.De tweede helft ging van start en DDW/SDO maakte al snel weer een doelpunt. De Korfrakkers probeerde in de aanval de kansen te zoeken maar de doelpunten vielen niet. In de verdediging had De Korfrakkers te veel onnodige fouten waardoor DDW/SDO kon profiteren en verder uitlopen. Het lukte De Korfrakkers niet om dichterbij te komen. Daardoor pakte DDW/SDO de winst met een eindstand van 24-12. Voor nu heeft De Korfrakkers even rust. De volgende wedstrijd is tegen Spes op 8 maart om 14.30 uur in Erp. De dames van De Korfrakkers gaan er dan weer vol voor om een plek te bemachtigen voor de play-offs.