Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Zeven Koninklijke onderscheidingen

  •   keer gelezen

SCHIJNDEL | Burgemeester Kees van Rooij heeft op zaterdag 15 februari, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, zeven Koninklijke onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uitgereikt. De volgende personen krijgen de versierselen opgespeld: Henri-Jan van Breugel, Edwin Eijkemans, Jeroen van Heeswijk, Werner van der Heijden, Maarten Hermes, Arno Lammers en Rob van der Velden. Dit voor hun jarenlange inzet voor de vrijwillige brandweer post Schijndel.

Henri-Jan van Breugel is sinds 1 maart 1991 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van chauffeur en voertuigbediener in de rang hoofdbrandwacht.

Edwin Eijkemans is sinds 1 september 1995 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van bevelvoerder in de rang brandmeester.

Jeroen van Heeswijk is sinds 1 september 1997 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van chauffeur en voertuigbediener in de rang hoofdbrandwacht.

Werner van der Heijden is sinds 1 september 1995 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van bevelvoerder in de rang brandmeester.

Maarten Hermes is sinds 1 september 1997 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van bevelvoerder in de rang brandmeester.

Arno Lammers is sinds 1 september 1991 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van chauffeur en voertuigbediener in de rang hoofdbrandwacht.

Rob van der Velden is sinds 1 september 1995 lid van de vrijwillige brandweer, post Schijndel. Binnen de brandweer vervult hij de functie bevelvoerder, maar voor de regio ook als officier van dienst als hoofdbrandmeester.

Meer berichten