Biljartvereniging Poedelpret houdt driebandentoernooi

Algemeen 481 keer gelezen

ZIJTAART | Biljartvereniging Poedelpret uit Zijtaart houdt van vrijdag 27 maart tot en met vrijdag 3 april haar jaarlijkse driebandentoernooi. Daarnaast wordt, na het succes van vorig jaar, ook weer het pentatlontoernooi gehouden.

Het driebanden is bij iedereen wel bekend. Het pentatlon misschien nog niet. Bij pentatlon moet je (afhankelijk van het gemiddelde) een aantal losbanders, driebanders, tweebanders, éénbanders en libre maken. Voor nader uitleg kun je hiervoor terecht bij de organisatie.

Men kan deelnemen aan het driebanden- of het pentatlontoernooi. Aan beide toernooien deelnemen is organisatorisch niet mogelijk. Deelname aan een van de toernooien is mogelijk voor alle inwoners van de gemeente Meierijstad vanaf 16 jaar. De partijen beginnen dagelijks om 18.45 uur. Op zaterdag en zondag kan (afhankelijk van de deelname) vanaf 14.00 uur worden gespeeld.
Het toernooi vindt plaats in zaal Kleijngeld in Zijtaart. Het inschrijfgeld bedraagt 7 euro en moet bij inschrijving worden voldaan.

Wie mee wil doen kan zich tot en met donderdag 12 maart opgeven bij Café-Zaal Kleijngeld, Past. Clercxstraat 55 in Zijtaart, bij Gerard Oppers, Past. Clercxstraat 79 in Zijtaart of via de mail: m.verbruggenzijtaart@ziggo.nl. Ook voor inlichtingen kan men terecht bij dit mailadres of bij Martien Verbruggen: 06-54378832.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant