Afbeelding

't Hart van Veghel: 'Feest mee in onze gezellige Jägerdome'

Carnaval Carnaval 1.876 keer gelezen

VEGHEL | Carnaval bij 't Hart van Veghel wordt gevierd van vrijdag 21 tot en met woensdag 26 februari. Er is van alles doen. "Feest mee in onze gezellige Jägerdome", aldus uitbater Jeroen van den Nieuwenhuizen.

"Wij zijn alle dagen geopend", vervolgt Jeroen. In het Jägerdome komt onder andere een Jägermeister-bar en een radje. "Er komen vette dj's, de bezoekers kunnen meezingen en je hebt natuurlijk geen carnaval gevierd zonder dat je radje hebt gedraaid bij 't Hart. Bovendien volgen er nog een paar acties om biertjes te winnen", verklapt de uitbater van het café op de Markt. Zo is er op zaterdagmiddag na de kinderoptocht onder andere een kindermatinee met aansluitend een optreden van dj Jarune. Zondag staat dj Jay-B de hele dag achter de draaitafels en op maandag is er na KuusseMontag een feest met dj Stan. Dinsdag keert Jay-B nog een keertje terug.

Volgens Jeroen heeft carnaval toch altijd weer iets speciaals. "Iedereen komt samen om te feesten. Of je nu uit Vorstenbosch, Zijtaart, Veghel, Erp, Boerdonk of Mariaheide komt. Iedereen danst en sjanst met elkaar in een super goede sfeer", besluit Jeroen. 't Hart van Veghel is elke dag open en de entree is gratis. Er wordt niet gewerkt met kaarten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant