Afbeelding
+ VIDEO

Soul Trap speelt thuiswedstrijd op de Noordkade

Algemeen 1.058 keer gelezen

VEGHEL | Vanwege carnaval was er afgelopen zondagmiddag geen live muziek in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Op zondag 1 maart is er om 15.00 uur weer een optreden gepland. Op de eerste zondag van de nieuwe maand is het de beurt aan Soul Trap.

De formatie Soul Trap, die min of meer 'in huis' is ontstaan op de Veghelse Noordkade, speelt een mix van aantrekkelijke pop- en rockcovers. Inmiddels hebben ze in een relatief korte tijd al een aardige fanbase opgebouwd. Het wordt dus vermoedelijk gezellig druk in Café De Afzakkerij.

Fleetwood Mac
Soul Trap is een Veghelse band, die drie jaar geleden gestart is onder de vlag van Phoenix Pop&Co Bandcoaching. De vraag is natuurlijk: wat maakt Soul Trap zo bijzonder? In de herfst van hun muzikale leven vonden deze vijf muziekfanaten elkaar en ontspon zich een harmonieuze connectie.
Met veel plezier, vol overgave en liefde voor lekkere nummers ontstond een steeds breder repertoire. Covers met een Soul Trap jasje. Variërend van ABBA tot Bob Marley, van Anouk tot Fleetwood Mac en van BLØF tot Mothers Finest. Kortom een toffe coverband om een heerlijke middag mee te beleven. Er mag uiteraard gedanst worden.

Soul Trap bestaat uit: Debbie de Kock (zang), Coert Verhoeve (gitaar), Mitchel Boer (toetsen), Mario Coolen (drums) en Ellen van Geel (bass en zang). De toegang is gratis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Het laatste nieuws

Uit de krant