Afbeelding

Opbouw Vudel kampt met problemen door harde wind

Carnaval Carnaval 2.385 keer gelezen

VEGHEL | De opbouw van het Vudelterrein op de Noordkade in Veghel ondervindt flink wat hinder van de harde wind. "Het is echt niet te doen met dit weer", laat chef-opbouw Thijs van Veghel weten. 

Het feest zelf is vanavond (vrijdag) gewoon binnen. Dus daar hebben de ongeveer 4500 bezoekers weinig last van de wind. De opbouwcrew heeft besloten om buiten een paar dingen weg te laten. Puur omdat het met de wind niet te doen is. "De entreepoort is helaas niet geworden zoals van tevoren bedacht. De bedoeling was om het grotesk neer te zetten, maar dat gaat helaas niet", legt Thijs uit. Ook het buitenterrein ziet er iets minder spectaculair uit dan gepland. 

Entree
Om het gemis van een bijzondere entree te compenseren hebben de bouwers de energie verlegd naar de mainstage. Thijs vervolgt: "Die is groter dan normaal en verder hebben we over het hele terrein extra veel decoratie opgehangen. We brengen heel het spektakel naar binnen."

De entree van Vudel is aan het water, via de trap, op de bovenverdieping van de Blauwe Kei. Het carnavalsfeest op de Noordkade duurt van 20.00 uur tot 03.00 uur.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant