Deze winkel kun je winnen.
Deze winkel kun je winnen.

Drie nominaties voor Win-je-winkel zijn bekend

Algemeen 3.413 keer gelezen

VEGHEL | De actie Win-je-winkel nadert haar einde. In november 2019 schreef Centrummanagement Veghel een wedstrijd uit. De winnaar hiervan krijgt een half jaar de beschikking over een eigen winkelpand in het Veghelse centrum. De drie finalisten zijn bekend.

"We hebben in totaal tien serieuze reacties ontvangen. Uit deze inzendingen hebben we een voorselectie gemaakt van de beste drie ideeën", vertelt Dirk Lammers, centrummanager in Veghel. De volgende drie ideeën zijn nog in de race om de actie Win-je-winkel te winnen:

1. Petotje: Anne Dulk uit Veghel wil een baby-, kinderkleding- en speelgoedzaak beginnen waar alle artikelen met de hand worden gemaakt.
2. Biergoochelaar: Sven Bosch uit Veghel wil een goochelwinkel beginnen waarin hij goochelspullen, goocheltrucs en goochelworkshops gaat geven.
3. Berkvens: Het ondernemersechtpaar Marcel en Miriam Berkvens uit Erp wil een 'beleefwinkel' beginnen om het product varken op de kaart te zetten. Ze willen consumenten laten zien wat er allemaal van een varken kan worden gemaakt.

Met trots presenteert Dirk de drie finalisten voor de win-je-winkel wedstrijd. "Het zijn drie hele mooie initiatieven en ook zeer divers. Uit voorgesprekken met de drie finalisten kwam heel veel energie en enthousiasme naar voren. Er is goed nagedacht over een haalbaar ondernemersplan en er zit bij allemaal een langetermijnvisie achter. Dit geeft vertrouwen en grote kans van slagen", denkt hij.
Begin maart wordt, nadat de genomineerden hun idee hebben gepitcht voor de jury, de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt. De winnaar mag gratis een half jaar gebruik maken van een winkelpand (60m2) aan de Molenwieken (naast McFlex Servicepoint). Naast de winkelruimte biedt Rabobank de winnaar begeleiding aan. Stadskrant Veghel stelt een mediapakket beschikbaar ter waarde van 2.500 euro.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant