Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

Het sluiten van bekendste snackbar van Nederland

  •   keer gelezen

Een regelrecht drama voor cafetaria 't Pleintje uit de Nederlandse New Kids-films. De wereldberoemde frituur moet vervangen worden.  Hoe staat het eigenlijk met jouw frituurpan? Heeft de sluiting van 't Pleintje ook gevolgen voor jouw horecaonderneming? Is jouw cafetaria ook toe aan een grondige opknapbeurt?

Of ben je gewoon op zoek naar een nieuwe frituurpan? Nou ja, frituurpan, hoogwaardige snackapparatuur zul je bedoelen. De horeca friteuse van nu is meer dan de horeca frituurpan van vroeger. De professionele friteuse voor frituur is ook zeer geschikt voor een Jos Brinkie.

Museum

De oude frituurpan gaat het museum in, net zoals misschien wat spulletjes uit cafetaria 't Pleintje. En er komt nieuwe, moderne professionele frituurapparatuur. In het plaatsje Den Dungen, waar de echte cafetaria 't Pleintje zich bevindt, weet de eigenaresse het nog niet zeker. Wel wil ze de menuborden behouden en eventueel het plaatsnaambord van Maaskantje dat ze van de acteurs kreeg.

Moderner
Ze wil een modernere cafetaria met wc's. Wil jij ook een hippe tent? Met een professionele uitstraling? De huidige modellen van horeca friteuses hebben een modern en strak design met vele functies die een veilig en vertrouwd gebruik garanderen. 't Pleintje is inmiddels tot een bedevaartsoord voor New Kids-fans uitgegroeid. Filmtoeristen uit Duitsland en België komen elk weekend naar de snackbar. Waar moeten al die mensen straks hun vragen en verhalen kwijt? De nieuwbouw is nog niet klaar. Eigenaresse Melissa is nu de nieuwe VVV in Den Dungen. Ze vertelt de hongerige toeristen alles over de New Kids. Waar gingen ze naar de buurtsuper, waar gingen ze tanken en waar woonden ze eigenlijk? Straks heb jij in nieuw ingerichte cafetaria ook heel veel te vertellen. Wat is er bij jou in de buurt allemaal gebeurd? Lees de geschiedenisboeken na wat er in het dorp waar jouw horecaonderneming zich bevindt heeft plaatsgevonden. Misschien is Floris V wel regelmatig op zijn paard met zijn gevolg langs gereden. Vlak langs jouw cafetaria nota bene. Vroeger was het namelijk een herberg. Franse soldaten hebben er gelogeerd en Jac. P. Thijsse heeft er gegeten. Je weet wel, van die Verkade-albums.

Meer berichten