Bert, Ernie, Janouk Kelderman, Elmo en Koekiemonster in familiemusical Sesamstraat Live!
Bert, Ernie, Janouk Kelderman, Elmo en Koekiemonster in familiemusical Sesamstraat Live!

Fantasierijke familiemusical in De Blauwe Kei

Algemeen 462 keer gelezen

VEGHEL | Het is feest in de bekendste straat van Nederland. Sesamstraat bestaat 50 jaar en komt met hun grootste show ooit op zondag 1 maart naar theater De Blauwe Kei in Veghel. In deze fantasierijke familiemusical schitteren Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie samen met Janouk Kelderman, bekend van Het Klokhuis.

Een spannend nieuw avontuur begint voor Sophie. Vandaag gaat ze verhuizen. Maar voor ze vertrekt, keert ze nog één keer terug naar haar favoriete plek: de rommelzolder. Terwijl ze haar moeder helpt met inpakken, ziet Sophie plots een oude, mysterieuze koffer. Nieuwsgierig maakt ze de slotjes open. Een lege zak koekjes, een rubber eendje en nog meer Sesamstraat spulletjes. En dan gebeurt er iets magisch: de Sesamstraatvriendjes komen tot leven. Het is het begin van een bijzonder verhaal waarin alles kan en alles mag.

Tijdens de grappige en swingende voorstelling kan veel meegezongen en gedanst worden. Ook in de foyer willen de Sesamstraatvriendjes met alle jonge bezoekers op de foto gaan tijdens de meet and greet.

Al 50 jaar Sesamstraatplezier
Op 10 november 2019 bestond Sesamstraat officieel 50 jaar. Om dit extra te vieren, nodigen Koekiemonster, Elmo, Tommie en Bert & Ernie alle jonge bezoekers uit om verkleed naar het theater te komen als hun favoriete Sesamstraatkarakter.
De familiemusical is op zondag 1 maart om 13.30 uur bij Theater De Blauwe Kei te bezichtigen. De kaartjes kosten 18,50 euro, exclusief reserveringskosten. Reserveringen kan via www.blauwekei.nl of telefonisch via 0413-342555.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant