Afbeelding

Paaspop zoekt kinderkoor voor grootse Pink Floyd tribute

Algemeen 391 keer gelezen

SCHIJNDEL | Wanted! Een kinderkoor om met The Pink Floyd Project op het Paaspop-podium mee te zingen. Paaspop is van vrijdag 10 april tot en met zondag 12 april in Schijndel.

The Pink Floyd Project is op zoek naar een kinderkoor dat op zaterdag 11 april de show op Paaspop versterkt. Inschrijven kan door middel van het opsturen van een live-video vóór maandag 9 maart.
De 12-koppige band geeft een extra lange show van maar liefst 1.5 uur lang op Paaspop. Ze nemen daarvoor beamers, lasers en één van de originele achtergrondzangeressen van Pink Floyd mee: Durga McBroom (US). Maar één ding mist de band dus nog: een kinderkoor om mee op te treden.

Hoe maakt een koor kans om op Paaspop te staan? Door een video van zijn aller-aller-allerbeste live optreden ooit naar info@paaspop.nl te sturen en daarbij de gegevens van koor plus van een meerderjarig contactpersoon te vermelden.

Voorwaarden: het koor dient uit vijf tot twintig personen te bestaan en ieder koorlid, met uitzondering van begeleiders of de dirigent, is tussen de 4 en 18 jaar. Het gekozen kinderkoor krijgt op maandag 16 maart bericht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant