Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

ZijtaartZoo in MFA 't Klooster

  •   keer gelezen

ZIJTAART | Terwijl het grootste deel van de Zijtaartse bevolking druk bezig is met het opruimen van alle confetti is een klein select groepje bezig met de eerste voorbereidingen voor de opening van ZijtaartZoo. Op zaterdag 14 of zondag 15 maart is de voorstelling Dolle Beestenboel in MFA 't Klooster in Zijtaart te zien. Kaarten kosten 10 euro per persoon, inclusief één consumptie. De zaal gaat open om 19.30 uur en om 20.00 uur start de voorstelling.

Dankzij een genereuze gift van collega dierentuin ZieZoo in Volkel kan de Zijtaartse Dierentuin al zeer binnenkort de eerste ijsberen verwelkomen. De bouwwerkzaamheden gaan zoals eerder vermeld dan ook voorspoediger dan verwacht en verschillende verblijven zijn al klaar voor hun eerste bewoners.

Ontsnappingsgevaar
De directie van ZijtaartZoo heeft inmiddels ook met ongeruste bewoners van Zijtaart gesproken. Zij vreesden voor eventueel ontsnappingsgevaar van gevaarlijke dieren. De directie wist direct gerust te stellen dat het zal beschikken over ultra-moderne-extra verstevigde verblijven. Ook wordt ZijtaartZoo vóór opening uiteraard grondig geïnspecteerd.
Kaarten bestellen kan via: 0648071769 of zijtaartsetoneelvereniging@outlook.com.

Meer berichten