De jazzcombo Charmed Life haalt haar inspiratie uit onder andere de cooljazz, hardbop en bossanova uit de jaren 50 van de vorige eeuw.
De jazzcombo Charmed Life haalt haar inspiratie uit onder andere de cooljazz, hardbop en bossanova uit de jaren 50 van de vorige eeuw.
VIDEO

Charmed Life speelt live in De Afzakkerij

Algemeen 296 keer gelezen

VEGHEL | In De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel is op zondag 8 maart weer livemuziek te zien en te beluisteren. Om 15.00 uur is het de beurt aan de formatie Charmed Life. De harde kern van deze jazzcombo wordt gevormd door Marc Poulussen op tenorsax en Paul van Rooy op trompet. Ze waren al eerder, ook in een andere ensemble, succesvol te gast in de Afzakkerij.

Charmed Life speelt aangename, toegankelijke jazz in een bijzondere combinatie zonder slagwerk, maar wel met heel veel passie.

Frontlady
De jazzcombo Charmed Life haalt haar inspiratie uit onder andere de cooljazz, hardbop en bossanova uit de jaren 50 van de vorige eeuw. Door te kiezen voor een bezetting zonder drums ontstaat een aangename 'open' sound. Hierdoor creëert het kwintet zowel op (jazz-)festivals als in kleinere gelegenheden een aangename Blue Note-achtige sfeer met een herkenbare sound.
Een jazzcombo met een echte frontlady, dus terug naar de tijd van Ella Fitzgerald, Sarah Vaughan, Billie Holiday en Astrud Gilberto. Sfeervolle melodielijnen gecombineerd met blazersspecials en veel ruimte voor improvisatie, maken dat dit garant staat voor een heerlijk jazzconcert.

Charmed Life bestaat uit: Diewertje de Niet (zang), Marc Poulussen (tenor sax), Paul van Rooy (trompet), Erwin van Wieringen (gitaar) en Lia van Roemburg (contrabas).

De toegang tot het optreden is weer gratis, een vrije gift is altijd welkom.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant