Afbeelding

Paastoernooi keezen: 'Kom gezellig meespelen'

Algemeen 1.140 keer gelezen

VEGHEL | Na een geweldig succes van het eerste Veghels keezen kampioenschap, organiseert Wijnu op Tweede Paasdag 13 april een Paastoernooi. Kom gezellig meespelen en maak kans op een mooie prijs.

Vanaf 6 maart kan men zich inschrijven via de website van Wijnu of via de formulieren die in het Wijnugebouw liggen. De formulieren kunnen gedeponeerd worden in de brievenbus 'Administratie'. Het huishoudelijk reglement en het wedstrijdreglement ligt eveneens in het Wijnugebouw.

Iedereen die woonachtig is in Veghel en de voormalige kerkdorpen zijn van harte welkom. Leeftijd vanaf 16 jaar. De uiterlijke inschrijfdatum is zondag 5 april. De aanvang is 13.30 uur exact. De prijsuitreiking is omstreeks 18.00 uur.

Het inschrijfgeld per team bedraagt 10 euro en wordt via een automatische incasso verrekend. De zaal gaat om 12.00 uur open. Ieder team dient zich uiterlijk om 13.00 uur aangemeld te hebben bij de wedstrijdtafel. Voor, tijdens en na het spelen kunnen consumpties gebruikt worden. Afrekenen is alleen mogelijk met groene Wijnu munten die vooraf gekocht kunnen worden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant