Afbeelding
update

Acht patiënten en één medewerker met coronavirus in Bernhoven

Algemeen 29.722 keer gelezen

UDEN | Van vier nieuwe patiënten die met klachten van het coronavirus zijn opgenomen, is zaterdag bevestigd dat zij het virus hebben. In totaal zijn er nu acht patiënten met het coranavirus (COVID-19) in Bernhoven opgenomen. Deze patiënten worden in isolatie verzorgd. Daarnaast is er een medewerker van het ziekenhuis positief getest op het coronavirus. Deze medewerker zit in thuisisolatie.

Om de beddencapaciteit te vergroten gaat Bernhoven de komende week operaties afzeggen. Zo komt er extra beddencapaciteit vrij voor opnamen in isolatie. Het betreft 20 patiënten voor de maandag en dinsdag, zij worden persoonlijk geïnformeerd. Daarnaast is er een aangescherpte bezoekersregeling om verspreiding te voorkomen. Tevens stoppen professionals met het geven van handen, dit geeft duidelijkheid voor zowel de patiënt als de zorgverlener.
De zorg voor de patiënten gaat met deze extra maatregelen gewoon door. Ook alle polikliniekbezoeken gaan door. Actuele informatie wordt gedeeld via de website www.bernhoven.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant