Korfrakkers en SCMH wonnen beiden

De Korfrakkers verslaat Spes, SCMH wint ruim bij KVS

Sport 174 keer gelezen

ERP- Na een stop van twee weken gingen de dames van De Korfrakkers weer uit de startblokken. Er stond een thuiswedstrijd op het programma tegen Spes uit Milsbeek.

De eerste score werd gemaakt door Spes. De Korfrakkers reageerde snel daarop en de stand werd 1-1. Spes hield de voorsprong vast tot de 4-4. Daarna was het De Korfrakkers dat de leiding overnam. Voor de rust wist De Korfrakkers de voorsprong vast te houden. De stand halverwege de wedstrijd was 10-8. Na de rust waren het de Erpsen die begonnen met scoren. Spes kon niet meer bij blijven en De Korfrakkers kon de wedstrijd eenvoudig uitspelen tot een eindstand van 24-15. Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op het programma tegen De Stormvogels voor de strijd van plaatsing voor de kruisfinales. De wedstrijd wordt gespeeld in Luyksgestel.

Voor SCMH stond de wedstrijd uit naar KVS in Schijndel op het programma. Na een paar weken rust en natuurlijk carnaval. De ploeg uit Mariaheide begon sterk en pakte een 0-4 voorsprong. SCMH stond vol vertrouwen en de doelpunten vielen, zo kon KVS nog niet helemaal in hun spel komen. Toch kon SCMH het spel niet helemaal vasthouden en kwam KVS terug. Net voor de rust kreeg de scheidsrechter een harde bal tegen haar slaap aan. Zij heeft de eerste helft nog af kunnen fluiten maar had in de rust te veel last. Gelukkig was er een andere scheidsrechter voor in de plaats gekomen. KVS kwam zelfs terug op 8-9. Toch kreeg SCMH op het juiste moment weer het vertrouwen en de felheid om uiteindelijk met 19-19 te finishen.