Via een mooie individuele actie wist Inge van Kessel met een backhand doel te treffen.

Geel-Zwart hervat competitie met nederlaag

Sport 514 keer gelezen

VEGHEL | Geel-Zwart Dames 1 is afgelopen zondag de tweede seizoenshelft begonnen met een nederlaag. Na een goede voorbereiding waren de Veghelse hockeysters erop gebrand om het MEP, de huidige nummer 3, erg moeilijk te maken. Dat lukt vrij aardig, maar meer dan een 2-4 nederlaag zat er niet in.

In het eerste kwart was MEP de bovenliggende partij. Toch verdienden de Veghelse hockeysters een aantal corners, dat resulteerde alleen niet in doelpunten. Het waren de meiden uit Boxtel die uiteindelijk de scoren openden. Geel-Zwart was in het tweede kwart zwakker. MEP kon te gemakkelijk hun eigen spelletje spelen, maar vergaten de score uit te bouwen.

Veerkracht
De Veghelaren kwamen fel uit de kleedkamer. Al snel wist Sammie Pulles, na een mooie aanval, de gelijkmaker op het scorebord te zetten. MEP deed snel iets terug en dus keek Geel-Zwart weer tegen een achterstand aan. De Veghelse hockeysters toonden veerkracht. Via een mooie individuele actie wist Inge van Kessel met een backhand doel te treffen. De wedstrijd was weer in evenwicht. Er werd hard gewerkt, maar dat bleek uiteindelijk niet voldoende. MEP kwam uit een corner op 2-3. Geel-Zwart bleef aandringen en de 3-3 hing in de lucht, maar het waren de gasten die de wedstrijd besliste door de 2-4 te maken.

Venlo
Komende week speelt Geel-Zwart Dames 1 uit tegen Venlo Dames 1. Eerder dit seizoen bleven de punten na een hele spannende wedstrijd in Veghel.