De grote theaterzaal op De Noordkade.
De grote theaterzaal op De Noordkade. Foto: Jowin Boerboom
CORONAVIRUS

Alle voorstellingen Blauwe Kei gaan door

Kunst en cultuur Coronavirus 1.796 keer gelezen

VEGHEL | Alle voorstellingen van De Blauwe Kei op de Noordkade gaan vooralsnog door. "We volgen de richtlijnen en aanwijzingen vanuit RIVM, overheid en Gemeente Meierijstad met betrekking tot het coronavirus", aldus het Veghelse theater.

De Blauwe Kei ziet vooralsnog geen noodzaak om voorstellingen te annuleren. "We instrueren onze medewerkers nadrukkelijk op hygiëne, en voorzien daarnaast medewerkers, gasten en bezoekende gezelschappen en artiesten van hygiënische handzeep. De directie staat in nauw contact met de gemeente. Mochten de aanwijzingen onverhoopt wijzigen, worden tijdig passende maatregelen getroffen."

Tickets retourneren
Theater De Blauwe Kei blijft de reguliere voorwaarden hanteren omtrent het retourneren van tickets. "Je kunt jouw gekochte kaarten retourneren tot uiterlijk één week voor de desbetreffende voorstelling. Met een annuleringsverzekering kun je kaarten retourneren tot een kwartier voorafgaand aan de voorstelling. Je krijgt hiervoor een tegoedbon, minus annuleringskosten van 2 euro per ticket", laten ze bij De Blauwe Kei weten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant