Een nieuwe datum is nog niet bekend.
Een nieuwe datum is nog niet bekend.
CORONAVIRUS

Goede Doelen Week uitgesteld in verband met het Coronavirus

Algemeen Coronavirus 381 keer gelezen

VEGHEL | Het bestuur van de stichting Goede Doelen Week Veghel heeft afgelopen week na overleg met de Rabobank en Stichting Collecte Plan besloten om de geplande collecteweek van de Goede Doelen Week (GDW) in Veghel te verplaatsen naar een nog nader te bepalen moment later dit jaar. Dit alles in verband met het Coronavirus.

Reden voor het verplaatsen van de collecteweek is het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus. De Nederlandse regering en specialisten van het RIVM roepen daartoe op om evenementen af te gelasten. GDW Veghel neemt zijn verantwoordelijkheid en stelt de Goede Doelen Week uit tot een moment waarop er verantwoord kan worden gecollecteerd.
Inmiddels zijn alle betrokken vrijwilligers geïnformeerd over de genomen beslissing. Wijkhoofden en collectanten waren sinds vorige week bezig zich verder voor te bereiden op de vierde editie van deze GDW.
De stichting GDW Veghel volgt de landelijke richtlijnen van het RIVM en hervat de organisatie op korte termijn. De stichting kan verder gaan als er weer gunstige vooruitzichten zijn en een collectevergunning afgegeven is. Zodra er meer bekend is over een nieuwe datum wordt dat gecommuniceerd met alle vrijwilligers en de inwoners van Veghel.
De stichting GDW Veghel vertrouwt erop dat de Veghelaren begrip hebben voor dit besluit en dat ze later dit jaar alsnog op steun kan rekenen.

Extra vrijwilligers
Er is nog steeds behoefte aan extra vrijwilligers. Een uurtje over voor een ander? Stuur dan een bericht naar collecte@goededoelenweekveghel.nl. Daarna wordt (in overleg) bekeken waar de hulp nodig is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant