Vanaf 8 april heeft de Swopshop een nieuw onderkomen.
Vanaf 8 april heeft de Swopshop een nieuw onderkomen.

Ruilwinkel Swopshop verhuist naar het PieterBruegelHuis

Algemeen 475 keer gelezen

VEGHEL | De Swopshop verhuist vanaf 8 april naar het PieterBruegelHuis in Veghel. Momenteel zit de speelgoed ruilwinkel gevestigd aan de Iepenlaan 4, achter Area.

De Swopshop is sinds maart 2017 actief in Veghel. In de winkel wordt speelgoed geruild. Je brengt er speelgoed heen waar de kinderen of kleinkinderen thuis niet meer mee spelen en je ruilt het in voor mooi en goed ander speelgoed. In de Swopshop werken betrokken vrijwilligers die zorgen voor de openstelling en het opruimen van het speelgoed.

Nieuw onderkomen
Vanaf 8 april heeft de Swopshop een nieuw onderkomen. In het PieterBrueghelhuis wordt een multifunctionele ruimte beschikbaar gesteld die tijdens de openingstijden als winkel dient. Op woensdagmiddag, donderdag- en vrijdagochtend is iedereen uit Meierijstad en omgeving welkom een kijkje te komen nemen in de mooie winkel. Uiteraard kan er weer gewoon speelgoed geruild worden.

Geboortekaartje
De Swopshop werkt met muntjes. Als je speelgoed komt brengen, krijg je paarse swopmunten waar weer nieuw speelgoed voor uitgezocht kan worden. Deze muntjes kom je ook tegen in het Boekstartkoffertje van de bibliotheek of krijg je van de GGD wanneer er een nieuw kindje is geboren. Mocht je geen muntjes en geen speelgoed te ruilen hebben, breng dan een geboortekaartje mee om iets leuks uit te zoeken.

De Swopshop is open op woensdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur en donderdag- en vrijdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant