De top 10.
De top 10.
CORONAVIRUS + VIDEO Coronavirus

'De mafste dag van je leven' om even je zinnen te verzetten

  •   keer gelezen

ERP | Uitjesbazen Dirk Delisse en Joris van den Bergh hebben afgelopen zaterdag in Erp een nieuwe thuis game gelanceerd, 'De mafste dag van je leven'. Gedachtes verzetten, enkele zorgeloze uren en gewoon een hoop lol hebben. Dat was de insteek van deze succesvolle middag.

"Afgelopen week hebben we een game ontwikkeld om even een glimlach op ieders gezicht te toveren. Even niet aan alle narigheid van vandaag de dag denken. Even de gedachte verzetten en flink lachen. Deze game genaamd 'De mafste dag van je leven' hebben we zaterdag als test uitgerold in Erp. Een game die middels de door ons ontwikkelde app door iedereen vanuit thuis (natuurlijk een belangrijke vereiste) gespeeld kon worden", laten Dirk en Joris weten. 

Het enthousiasme bij de deelnemers uit Erp was groot. Ongeveer 100 teams met in totaal 420 personen hadden zich om 12.00 uur aangemeld in de Uitjesbazen app. Teams variërend van één persoon tot hele gezinnen. Van 12.00 uur tot 17.00 uur hebben ze de grootste lol gehad door in totaal 28 (maffe) opdrachten uit te voeren. Een voorbeeld van een opdracht: 'Ga in de open voordeur staan en doe een uitvoering van Step Right Up van Jamai', of 'Doe een perfecte imitatie van Martien Meiland'. Maar ook een opdracht die werd voorgesteld door de deelnemers hebben we snel toegevoegd. Deze luidde 'Knip enkele grote hartjes uit en hang deze voor de raam'. Een opdracht die voortvloeide uit een actie van de Erpse Dorpsraad.
Om 17.00 uur kwam De mafste dag van je leven ten einde en leverde dit uiteraard winnaars op. De winnaars bleken de opdrachten het meest origineel te hebben uitgevoerd. Zij werden beloond met thuisbezorgde pizza's van Mario e Luigi uit Erp.

"Deze game is ontstaan doordat we zelf met meer dan 20 werknemers in principe 'werkloos' zijn geworden doordat al onze evenementen zijn geannuleerd. Uiteraard hebben wij daarin begrip voor de situatie en is het op dit moment ook gewoon niet mogelijk om onze uitjes te organiseren. Doordat iedereen natuurlijk thuis zit, vonden wij het leuk om onze creativiteit en ervaring te gebruiken om weer even een glimlach op ieders gezicht te tonen", aldus de Erpse Uitjesbazen. Dirk en Joris zijn van plan het idee te gaan uitrollen in de rest van Nederland. Om zo, net als in Erp afgelopen zaterdag, even een glimlach op het gezicht te toveren en even een zorgeloze middag te realiseren.

Meer berichten