Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CORONAVIRUS Coronavirus

In memoriam Toos van der Heijden: 'Ik heb een fijn leven gehad, maar het was te kort'

  •   keer gelezen

VEGHEL | Toos van der Heijden is zaterdag 21 maart op 67-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van het Coronavirus. Toos, geboren in Zijtaart, was een bekend gezicht in het Veghelse. Zij werkte jarenlang in de entree van de Sligro.

Het zijn heftige tijden voor haar gezin en familie. Door het Coronavirus was een waardig afscheid niet mogelijk. "Het is een surrealistische periode. Alles wat je zo graag zou willen doen, mag niet. We mogen niet eens bij haar echtgenoot en kinderen thuiskomen in verband met besmettingsgevaar", aldus de familie. 

Goede scan
Vorig voorjaar kreeg Toos de diagnose maagkanker. Het was bewonderenswaardig hoe positief zij haar ziekte met zich meedroeg. Vorige week nog liet de scan een stabiel ziektebeeld zien, maar het mocht niet baten. 'De extra tijd was haar zo gegund, maar Toos overleed door het Coronavirus.'

Fijn leven 
Het verdriet is groot en ze zal enorm gemist worden. Gezien de huidige omstandigheden zal het afscheid van Toos in zeer besloten kring plaatsvinden. "Ik heb een fijn leven gehad, maar het was te kort", aldus Toos. De mooie herinneringen aan deze lieve, sociale vrouw blijven.

Meer berichten