Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Wij staan voor u klaar!
Wij staan voor u klaar!

Stadskrant Veghel denkt mee met ondernemers: mail of bel ons gerust

  •   keer gelezen

VEGHEL | Economisch breken er lokaal spannende tijden aan. Onze redactie en verkoopteam denken graag creatief mee. Wij staan voor u klaar met raad en daad; zeker nu! Wij willen ondernemers graag helpen.

U gaat maaltijden bezorgen, maar hoe maakt u dat breed bekend? U biedt artikelen uit uw winkel tijdelijk aan via een webshop, hoe bereikt u in één klap het hele dorp? U biedt alternatieve activiteiten aan gedurende de crisis en wilt dit graag delen met zoveel mogelijk inwoners. Hoe gaat dat in zijn werk?

21.000 huis-aan-huiskranten op woensdag
De lokale krant Stadskrant Veghel heeft een enorm krachtig platform om te blijven communiceren met uw klanten, achterban en inwoners. Met een oplage van 21.000 huis-aan-huiskranten op woensdag in Boerdonk, Eerde, Erp, Heeswijk-Dinther, Keldonk, Mariaheide, Veghel, Vorstenbosch, Zijtaart, maar ook online.

Bereik in één klap het hele dorp online
Onze Facebookpagina biedt maar liefst bijna 7.000 likes, ons Twitter-account heeft dik 1.900 volgers en ook Instagram gaat richting de 900 volgers. Op Kliknieuws.nl bedienen wij dagelijks meer als 25.000 lezers!

Vragen over mogelijkheden print en online
Bel Jeroen van der Horst, via 0413 74 59 96 of mail j.vanderhorst@uitgeverij-talvi.nl.
Bel Rian van den Tillaar, via 0413 74 59 84 of mail r.vandentillaar@uitgeverij-talvi.nl.
De redactie is te bereiken via: redactie@stadskrantveghel.nl

Meer berichten