Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CORONAVIRUS Coronavirus

Burgemeester schrijft 2000 brieven en trakteert op appelflappen

  •   keer gelezen

VEGHEL | Burgemeester Kees van Rooij heeft afgelopen week de inwoners van alle verzorgingstehuizen van Meierijstad een persoonlijke boodschap gestuurd in de vorm van een brief. Daarnaast trakteerde hij de bewoners en het verzorgend personeel allemaal op een appelflap.

Een mooi gebaar van onze burgemeester die in deze periode laat zien dat hij extra begaan is met de inwoners van Meierijstad en dan met name de meer kwetsbare doelgroepen. Het gebaar is in alle kernen zeer gewaardeerd. In totaal ging het om 2000 brieven. De boodschap luidde als volgt:

Beste bewoners,
We zitten in een ongekende situatie, waar u nu elke dag de gevolgen van ondervindt. Ik wil u met dit kleine gebaar laten weten dat ik aan u denk.

Om u te beschermen tegen het coronavirus moet u nu voor langere tijd uw familie of geliefden missen. Ik kan me voorstellen dat dit een zware periode voor u is, nu u geen bezoek kunt ontvangen. Daarom hoop ik dat ik met dit kleine gebaar u een beetje kan steunen. En natuurlijk het allerbelangrijkste: dat deze afzondering van uw dierbaren niet voor niets is en dat u gezond blijft.

Gezond zijn en blijven is natuurlijk het allerbelangrijkste in een mensenleven.

Let goed op uzelf en houd moed!

Ik ben trots op u allen!

Met hartelijke groet,
namens het college van burgemeester en wethouders,

Uw burgemeester,
Kees van Rooij

P.S.
Mijn bijzondere waardering gaat ook uit naar de hulpverleners in de zorg.
Geniet samen met hen van deze kleine traktatie!

Meer berichten