Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CORONAVIRUS Coronavirus

Hemel boven Erp wordt verlicht voor 'alle helden en als steuntje in de rug'

  •   keer gelezen

ERP | De Erpse gemeenschap heeft de laatste tijd ontzettend mooie dingen gedaan zoals alle bloemen en kaarsen op de trap van de Sint-Servatiuskerk ter nagedachtenis aan alle overleden inwoners van Erp. Of de rode en roze hartjes voor de ramen van huizen voor iedereen die steun kan gebruiken in deze Coronacrisis. Het dorp is hard geraakt door het Coronavirus.

Speciaal voor alle inwoners van Erp wordt er op zaterdag 4 april om 20.30 uur, op de parkeerplaats van het JJC Erp, een groot hart uitgezet met verlichting.
Rond 21.00 uur wordt er een lichtshow uitgevoerd op het nummer 17 Miljoen Mensen van Davina Michelle en Snelle. "Na het nummer schijnen we de verlichting recht de lucht in. Dit doen we voor alle helden in de Erpse gemeenschap, maar ook voor de mensen die een steuntje in de rug nodig hebben. Hopelijk speelt het weer een goede rol en is de lichtshow in heel Erp te zien", laat Johan van de Leijgraaf namens de initiatiefnemers weten. 

Er worden voldoende foto's en video's gemaakt die zo snel mogelijk na het evenement online worden gezet. "We verzoeken om niet te komen kijken", besluit Johan van de Leijgraaf. 

Meer berichten