Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Jolanda van Gerwe is oprichtster van Join us.
Jolanda van Gerwe is oprichtster van Join us.
CORONACRISIS Coronavirus

Stay Up tijdens de Coronacrisis

  •   keer gelezen

VEGHEL | Om goede moed te houden en eenzaamheid tegen te gaan tijdens de Coronacrisis komt Stichting Join us met Stay Up. Dit is een initiatief om positieve berichten te delen. Op vrijdag 27 maart wordt het platform www.stay-up.nu gelanceerd.

Het Coronavirus zorgt voor een indrukwekkende stilte om ons heen. Door de onzekerheid en sociale beperkingen voelen meer mensen zich eenzaam en/of somber. Het is moeilijk om moed te houden. En juist dat is tijdens de Coronacrisis enorm belangrijk. Daar is Stay Up een oplossing voor.

Stichting Join us roept jong en oud op om positieve berichten met elkaar te delen via stay-up.nu. Op de website kunnen fijne momenten of een opsteker gepost worden. Op deze eenvoudige manier wordt jouw brein uitgedaagd om positief te denken. Het helpt om de mooie dingen te zien en om anderen ermee op te vrolijken. Stay Up zorgt voor verbinding en positiviteit in een onzekere periode.

Stop het eenzaamheidsvirus
"Overal om ons heen horen we zorgen van mensen. Er is veel verdriet en onzekerheid. We hopen met Stay Up een beetje licht te geven aan hen die dat nu kunnen gebruiken. Vanuit Join us zetten we ons in voor jongeren die zich eenzaam voelen. Een aantal van deze jongeren managen alle berichten voordat ze op de site komen. Zo verbinden we hen met deze beweging. Zoals Koning Willem-Alexander al zei: 'Het Coronavirus kunnen we niet stoppen, het eenzaamheidsvirus wel'. Daar dragen wij graag een steentje aan bij", aldus Jolanda van Gerwe, oprichtster van Join us.

Meer berichten