Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CORONAVIRUS Coronavirus

Mafste dag van je leven' krijgt vervolg in Meierijstad

  •   keer gelezen

VEGHEL | De 'Mafste dag van je leven' wordt op zondag 5 april georganiseerd in Veghel, Mariaheide, Zijtaart, Boerdonk, Vorstenbosch en Handel. Het initiatief komt van Uitjesbazen uit Erp dat deze dag vorige week ook al georganiseerd heeft in Erp, waar het een doorslaand succes was. Meer dan 100 teams met in totaal 421 personen namen deel.

De 'Mafste dag van je leven' is bedacht om even de gedachtes te verzetten, enkele zorgeloze uren te hebben en een hoop lol te maken in tijden van de huidige Corona-crisis. Het is een game die is bedacht waarbij iedereen zich aan alle richtlijnen van het RIVM kan en moet houden.
In teams of alleen wordt vanuit huis deelgenomen. Uitjesbazen heeft een app ontwikkeld waardoor iedereen deel kan nemen. Van 12.00 tot 17.00 uur (met enkele pauze's) komen de meest uiteenlopende, grappige opdrachten voorbij die middels de app vastgelegd moeten worden. Met ongeveer 20 juryleden (allemaal vanuit huis) zit Uitjesbazen klaar om de activiteit te begeleiden en om de opdrachten te beoordelen. De opdrachten worden beoordeeld op creativiteit, humor en lef. En het mooie; teams kunnen zich onderling laten inspireren. De ingestuurde opdrachten kunnen direct door andere teams via de app worden bekeken.

Het goede doel
Er worden uiteraard kosten gemaakt. Dit zit in de begeleiding, de ontwikkeling van de app en bijvoorbeeld de jurering van +/- 20 juryleden. Toch wil de organisatie de deelnemers achteraf zelf laten bepalen wat ze willen betalen. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de kroeg. De overige opbrengst gaat naar organisaties die zich nu kei hard aan het inzetten zijn tijdens de Coronacrisis. Dat kunnen bijvoorbeeld huisartsenpraktijken zijn, of medewerkers van bejaardenhuizen, ziekenhuizen etc. "Met deze opbrengst willen we ze als deze periode achter de rug is een leuke teambuildingactiviteit aanbieden. Want we zijn het er allemaal over eens dat ze dat wel verdiend hebben", aldus de Uitjesbazen.

Voor de winnaars van de activiteit worden door Abbey Road ook leuke prijzen beschikbaar gesteld. Die kunnen worden genuttigd wanner het café weer open mag.

Meer dorpen
De 'Mafste dag van je leven' wordt in Veghel (Abbey Road), in Mariaheide (D'n Brouwer), Zijtaart (Kleijngeld), Boerdonk (Hart van Bourdonck), Vorstenbosch (De Ketel) en in Handel ('t Vossenhol) georganiseerd aanstaande zondag. Op 12 april is nog plek voor enkele dorpen.

Check de Facebook van Uitjesbazen voor meer informatie.

Meer berichten