Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Er zijn 234 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden (geel is nieuw, paars is tot en met gisteren).
Er zijn 234 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden (geel is nieuw, paars is tot en met gisteren).
CORONAVIRUS

Flinke stijging in aantal doden, ook meer gemelde ziekenhuisopnames

  •   keer gelezen

VEGHEL/UDEN/OSS | Het RIVM meldt dat er 292 nieuwe Coronapatiënten zijn opgenomen (geweest) in het ziekenhuis. Dat zijn er meer dan gisteren. Toen ging het om 260 nieuwe patiënten. Het totaal aantal Coronapatiënten dat in het ziekenhuis is opgenomen of opgenomen is geweest ligt op 7.427. Het dodenaantal steeg met 234 naar een totaal van 2.101. Dat zijn een stuk meer gemelde overledenen dan gisteren (101).

"Vandaag zijn er 292 patiënten in het ziekenhuis opgenomen (geweest) gemeld. Er zijn 234 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Op de dinsdagen is het aantal meldingen de afgelopen periode consequent het hoogste van de week. Dat is te verklaren doordat veel van de sterfgevallen en opnames op vrijdag, zaterdag en zondag op maandag administratief worden verwerkt en gerapporteerd", meldt het RIVM. 
Dit is zichtbaar in de grafieken op de pagina Ontwikkeling COVID-19 in grafieken.

Er zijn 234 personen als overleden gemeld. Deze mensen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden.

Het aantal nieuw gemelde besmettingen is 777. In totaal zijn er nu 19.580 besmettingsgevallen bekend. Dat aantal ligt in werkelijkheid veel hoger, doordat lang niet iedereen wordt getest.

Meierijstad, Uden, Boekel, Bernheze en Oss
Het aantal in het ziekenhuis opgenomen COVID-19 patiënten ligt in Meierijstad op 150. In Uden en Boekel zijn respectievelijk 82 en 28 Coronapatiënten opgenomen. In Oss 104 en in Bernheze 72.

Meer berichten