Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CORONAVIRUS Coronavirus

Pop-up koffie drive-in op de Noordkade

  •   keer gelezen

VEGHEL | Marc van Berkel, de koffiebrander van Noord Coffee Roasters op de Noordkade, opent op zaterdag 11 april een Koffiebar drive-in op de Noordkade in Veghel. "Zo kun je zelf je koffie en gebak halen en geniet je thuis van jouw koffiemomentje. De koffie drive-in is ieder weekend geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ook Tweede Paasdag zijn wij geopend", laat Marc weten.

De barista's bereiden naast de normale koffies ook de bekende ijskoffies. Voor de kinderen hebben ze drankjes, zoals de Donut Ranja en de Kidscappuccino. Marc: "Naast de koude en warme koffies serveren wij ons huisgemaakte banenbrood en appeltaart. Bakkerij van Leur zorgt voor heerlijke aardbeiengebakjes."

Veiligheid 
Noord Coffee Roasters laat weten dat ze zich aan de Coronaregels houden. "Je rijdt naar de Noordkade (P1) en je hoeft je auto niet uit. Je belt op de locatie je bestelling door en wij zetten je bestelling op een aparte tafel. Alles natuurlijk met minimaal 1.5 meter afstand. Je moet je bestelling wel thuis nuttigen. Het is voor jouw veiligheid niet toegestaan om dit op de Noordkade te doen", zegt Marc.


Werkwijze:
- Bij paal 1 staat een menu, daar kan je telefonisch bestellen.
- Bij paal 2 kun je pinnen.
- Bij paal 3 staat je bestelling klaar op een tafel ter hoogte van je autoraam. Daar pik je je bestelling op.


Omzet
Door de Coronacrisis ziet Noord Coffee Roasters 90 procent van de omzet wegvallen. Tijdens het Paasweekend zijn ze de vaste koffie leverancier van Paaspop. "Normaal serveren wij alle koffies op het hele terrein. Onze foodtrucks staan nu dus even stil. Met dit idee hopen wij op een hele veilige manier, toch een lekker kopje koffie te kunnen serveren. Het is een tijdelijke activiteit, tot de Coronacrisis is overgewaaid", besluit Marc.

De Noord koffie drive-in is op zaterdag en zondag geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur. Ook Tweede Paasdag zijn ze open.

Meer berichten