Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Diana van Dijk-Roelofs (r) overhandigt de Absolution verwentassen aan Wilma Vervoort (l) van de Watersteeg.
Diana van Dijk-Roelofs (r) overhandigt de Absolution verwentassen aan Wilma Vervoort (l) van de Watersteeg.
CORONAVIRUS Coronavirus

Diana verwent zorgmedewerkers van de Watersteeg

  •   keer gelezen

VEGHEL | Diana van Dijk-Roelofs van Schoonheidsinstituut Diana in Veghel heeft op donderdag 16 april twintig verwentassen cadeau gedaan aan de cohort corona-afdeling van woon-zorgcentrum de Watersteeg. "Ze waren zeer vereerd."

"Nadat wij moesten stoppen met werken vanwege de coronacrisis, zag ik op social media veel smeekbedes van bedrijven langskomen. Dat wilde ik niet. In mijn bijna dertig jaar heb ik een vaste klantenkring opgebouwd die ik één voor één persoonlijk heb benaderd om afspraken te verzetten. Het belangrijkste nu is gezond blijven", aldus Diana. Toch wilde Diana wel iets doen. Daarom koos ze ervoor om zorgmedewerkers in het zwaarst van de strijd te trakteren. Het zorgpersoneel van de cohort corona-afdeling hebben een Absolution tas gekregen met daarin een proefsetje van Absolution producten en een cadeaubon voor een ontspannende behandeling en een massage. "Zo kunnen de harde werkers uitkijken naar een ontspanningsmomentje zodra we weer mogen werken."

Absolution
De zorgmedewerkers zitten ter bescherming volledig ingepakt. "De huid gaat dat merken", vertelt Diana. "Daarom geef ik ze het beste van het beste." Absolution is volledig biologisch en werkt met een mix&match systeem. Alle producten van Absolution kunnen gemixt worden om zo de perfecte match voor ieder persoon te krijgen. Ook is het geschikt bij huidproblemen en werkt het tegen huidveroudering.

Meer berichten