Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Christel de Laat verrast bezoekers van de Blauwe Kei.
Christel de Laat verrast bezoekers van de Blauwe Kei.
CORONAVIRUS

Christel de Laat verrast bezoekers De Blauwe Kei

  •   keer gelezen

VEGHEL | Christel de Laat zou op zaterdag 25 april optreden in Theater De Blauwe Kei op de Noordkade in Veghel. Hoewel dat optreden niet doorging, werden een aantal bezoekers van de show die avond tóch nog verrast met een beetje Christel. En een worstenbroodje natuurlijk.

Toen De Blauwe Kei voorstelde om langs de deuren te gaan, hoefde Christel er niet lang over na te denken. "Wat een briljant idee, natuurlijk werk ik daaraan mee." Zaterdag net na etenstijd ging ze op pad. Met een flinke voorraad worstenbroodjes op zak, belde ze aan bij verschillende adressen in Meierijstad. Uiteraard bij mensen die die avond eigenlijk bij haar in de zaal zouden zitten, want zowel voor Christel zelf als voor haar trouwe fans was het balen dat de geplande theateravond niet door kon gaan.

Zwaaien
Het plan was simpel. Aanbellen (of even zwaaien voor het raam), worstenbroodjes voor de deur leggen, netjes 1.5 meter afstand nemen en dan wachten op de verraste gezichten in de voordeur. Want verrast waren de bewoners zonder twijfel. "Je verwacht niet zomaar dat Christel de Laat ineens voor je deur staat. En dan ook nog met van die lekkere worstenbroodjes", liet een van de bezoekers optekenen. "Normaal gezien hadden we Christel vanuit de zaal gezien, nu hebben we gewoon een praatje met haar gemaakt. Wat ontzettend leuk dat ze dit heeft gedaan", aldus een ander. 
Er werden heel wat selfies met Christel gemaakt, maar natuurlijk wel op de gepaste 1.5 meter afstand.

Meer berichten