Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Ondanks het heersende corona toch een leuke dag
Ondanks het heersende corona toch een leuke dag (Foto: Peter Kuijpers)
CORONAVIRUS

Mari Gloudemans in Coronatijd met pensioen

  •   keer gelezen

VEGHEL | De vlaggen wapperden volop aan de Salviastraat in de Veghelse Bloemenwijk. Een tent voor het huis speciaal aangepast om op Coronawijze de felicitaties in ontvangst te nemen. Mari Gloudemans bereikte donderdag zijn pensioengerechtigde leeftijd van 66 jaar en vier maanden. Familie, buurtgenoten en de af en aanrijdende collega's die hem vanuit de auto een felicitatie toeriepen. Samen met zijn echtgenote volop genietend van het mooie wat aan hun beiden voorbij trok.

Mari Gloudemans begon ooit als medewerker in het groen bij de gemeente Veghel. "Later ben voorman geworden. De laatste zeventien jaar werd ik toezichthouder met controle op de aannemers die in de groenvoorziening voor onze gemeente werkten." Een mooie memorabele dag waar de Veghelaar bijzonder mee werd verrast. "Dat heb ik aan mijn kinderen te danken. Maar zeker ook aan mijn collega Joop die me na 41 jaar zo niet wilde laten gaan."

Vakantieboerderijf
Vervelen gaat de pensionado zich zeker niet. "Zeker niet, mijn dochter heeft een vakantieboerderij daar is altijd wel wat te doen. Mijn schoonzoon runt een bomenkwekerij die heeft geprobeerd me al een contract aan te bieden. Waar ik meer bang voor ben, is dat ik mijn collega's ga missen. Vandaag is het een mooie dag die we ondanks Corona zo toch prima hebben ingevuld." Snel weer terug naar de tent waar de auto's, veelal met het Meierijstad logo, af en aan rijden.


Mari Gloudemans neemt de felicitaties van zijn collega's tot zich op Corona afstand

Meer berichten