Afbeelding

UIT in Huis: Erfgoedlessen

Algemeen 428 keer gelezen

VEGHEL | De Coronacrisis heeft ons leven volledig op zijn kop gezet. Ook in Meierijstad is er in korte tijd veel veranderd. Evenementen en activiteiten zijn geannuleerd of verplaatst. Maar dat wil niet zeggen dat er nu niets te doen is. Organisaties en ondernemers zijn ontzettend creatief en hebben diverse mooie en leuke initiatieven opgezet. Elke week zet UITpunt Veghel er één in het zonnetje.

Vandaag de tips en voorbeelden voor erfgoedlessen. Vanaf 11 mei mogen kinderen uit het basisonderwijs weer naar school. Tot die tijd krijgen de meeste kinderen nog thuis les. Dit is niet altijd even gemakkelijk en vraagt veel creativiteit van leerkrachten en ouders.
Om ook erfgoed aandacht te geven in het thuisonderwijs heeft Erfgoed Brabant op hun website tips en voorbeelden verzameld om leerlingen in en om het huis met erfgoed aan de slag te zetten.

Zelf aan de slag? Ga naar www.erfgoedbrabantacademie.nl/erfgoed-bij-je-thuis.

Kijk voor meer leuke online UITjes op onze website www.uitpuntveghel.nl.

Zelf ondernemer, en heb je een leuk initiatief? Neem dan gerust contact op via info@uitpuntveghel.nl. Elke week zet UITpunt Veghel er één in het zonnetje.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant