Afbeelding

Kennismaken met... Joris van den Hoven (Venhorst)

Voetbal 1.846 keer gelezen

In deze voetballoze periode willen we voetballers/trainers uit ons verspreidingsgebied wat beter leren kennen. Vandaag met Venhorst-verdediger Joris van den Hoven.

Naam: Joris van den Hoven
Leeftijd: 24 jaar 
Woonplaats: Venhorst
Beroep/school: 4e jaars Bedrijfskunde student
Club: RKSV Venhorst
Positie: Linksback
Sterke punten: Snelheid, doorzettingsvermogen, strijdlust.
Mindere punten: Scoren, ik speel nu al enige tijd in het eerste van Venhorst maar heb helaas nog geen doelpunt op mijn naam mogen zetten. Daarentegen is dat ook niet de belangrijkste taak van een linksback;) 
Favoriete club: Ajax
Beste speler op de regionale velden: Teun van de Putten is de beste spelers op de regionale velden. Vaak op de juiste positie te vinden en met zijn trap legt hij de bal vaak neer waar dat hij zelf wil. 
Beste speler van de wereld: Messi 
Slechtste verliezer die je kent: Joost Janssen, verliezen is toch wel een van de dingen die hij niet leuk vindt (logisch). Als wij op zondag een wedstrijd verloren hadden, gaf hij aan dat hij maandagochtend met een naar gevoel wakker werd. De maandag en de dinsdag is hij niet vrolijk te krijgen. Dat zal geen pretje zijn voor zijn vrouw en collega's. 
Beste trainer van de regio: Joost Janssen. Hij zorgt ervoor dat het team sterker wordt door spelers ook op hun individuele verbeterpunten te ondersteunen.
Mooiste sportpark van de regio: RKSV Margriet
Gezelligste kantine: RKSV Venhorst en RKVV Erp
Welke muziek in de kleedkamer: De pupil van de week bepaalt de nummers op de zondag. Mocht de pupil geen inspiratie meer hebben zorgt DJ MadMax voor de juiste deuntjes.
Mooiste shirt regionaal: De thuisshirts van Venhorst: rood-wit. 
Voorbeeld in de voetballerij: Nico Tagliafico. Opgeven staat niet in zijn woordenboek en dat is ook te zien aan zijn spel.
Hoogtepunt als voetballer: Seizoen 2016-2017 waarin wij in een knotsgekke wedstrijd weer terug gingen naar de tweede klasse. Wij stonden in deze promotie wedstrijd tot de 88e minuut 0-2 achter. Uiteindelijk hebben wij gewonnen met 3-2.
Grappigste moment meegemaakt als voetballer: Achteraf gezien de zondag dat ik twintig glazen met bier moest atten. Ik zou een foto op Instagram plaatsen samen met een teamgenoot en bij iedere 10 likes zou ik een glas bier atten. Ik dacht dat vijf glazen wel moest lukken. Het verhaal ging rond en het werden er twintig. Ik kon ze helaas niet allemaal binnen houden. 
Dromen in het voetbal: Zorgen dat ik blessurevrij nog lang in het eerste van Venhorst kan blijven voetballen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant