Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel.
Het PieterBrueghelHuis is gelegen aan Middegaal 25 in Veghel. (Foto: )

PieterBrueghelHuis komt weer langs met de 'Soepkar'

  •   keer gelezen

VEGHEL | Het PieterBrueghelHuis komt weer langs op donderdag 14 mei tussen 12.00 uur en 14.30 uur met verse soep. "We willen als PieterBrueghelHuis laten merken dat we er zijn voor iedereen die alleen is of vanwege gezondheidsredenen binnen zit. Medewerkers en vrijwilligers bezorgen u graag een verse soep van de Verspillingsfabriek uit Veghel", aldus de vrijwilligers van het PieterBrueghelHuis gelegen aan Middegaal 25 in Veghel.

Met de eerste 'soepkar' hebben vrijwilligers van het PieterBrueghelHuis meer dan 80 adressen in Meierijstad voorzien van heerlijke soep. De reacties waren positief. Reden genoeg om nogmaals met de soepkar op pad te gaan. Voor veel mensen was de soepactie een complete verrassing. Zij waren 'aangemeld' door hun kinderen, vriend, vriendin of mantelzorger. Morgen, donderdag 7 mei, bezorgen vrijwilligers van het PieterBrueghelHuis de soep aan bewoners van de Hertoghof en een beperkt aantal ouderen in Veghel. Aanmelden hiervoor is niet meer mogelijk.
Men kan zich wel aanmelden voor verse soep op donderdag 14 mei. "Tussen 12.00 uur en 14.30 uur bezorgen we een heerlijk beker soep. Het enige dat u zelf hoeft te doen is aanmelden", aldus het PieterBrueghelHuis.
Men kan zich aanmelden door te bellen naar het PieterBrueghelHuis op 0413- 395280 (tussen 10.00 uur en 12.00 uur) of door een mail te sturen naar: info@pieterbrueghelhuis.nl. Vermeld naam en adres.
Het PieterBrueghelHuis wil er zijn voor iedereen jong en oud. Vrijwilligers en bezoekers willen een stukje aandacht en geluk overbrengen en doen dit door de tasjesactie en wanneer het weer kan door ontmoeting en activiteiten.

Meer berichten