Afbeelding
VIDEO

Samen Meierijstad over 'de andere kant van de krant in Coronatijd'

Algemeen Coronavirus 929 keer gelezen

VEGHEL | De talkshow Samen Meierijstad draait op volle toeren. In de laatste aflevering gaat het over de krant in Coronatijd en het belang van lokale journalistiek. Ties van Dooren, hoofdredacteur van Stadskrant Veghel, en mede-eigenaar en eindredacteur van MooiRooi Jeroen van der Sande gaan in gesprek met presentator Michiel Kerkhoff. Muziek is er van Suara.

Samen Meierijstad is een initiatief van enkele betrokken inwoners en organisaties in Meierijstad om tijdens periode dat het Coronavirus ons dagelijkse leven beheerst aan andere inwoners en bestuurders een mediaplatform te bieden voor nieuws en informatie. "Niet in plaats van andere media, maar samen met andere media willen we informeren, steunen, stimuleren en verbinden waar mogelijk is. De opnames worden gemaakt in een tijdelijke, geïmproviseerde studio in De Afzakkerij op de Noordkade in Veghel. Heb jij iets te melden, te brengen of te vragen en wil je ook gebruik maken van ons medium? Stuur dan even een mailtje naar samenmeierijstad@gmail.com", aldus Michiel (Twinning Media) die samen met Timo Smits en Jack Monde verantwoordelijk is voor de productie van de show.

Vakman
Ties laat weten niet lang te hebben getwijfeld toen hij werd gevraagd om aan te schuiven. "Ik vind het leuk om over mijn werk te praten en Samen Meierijstad is een mooi initiatief in deze vervelende periode. Bovendien is Michiel een vakman. Je weet dus eigenlijk vooraf al dat het een mooie productie wordt", aldus de hoofdredacteur van Stadskrant Veghel en Kliknieuws.

De andere uitzendingen van Samen Meierijstad zijn terug te zien op het YouTube-kanaal van Samen Meierijstad.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant