Afbeelding

Noord Oost Brabantse Bibliotheken gaan gedeeltelijk weer open

Algemeen 1.371 keer gelezen

De Noord Oost Brabantse Bibliotheken zijn bijna acht weken alleen online open geweest. Leden konden zelf geen nieuw leesvoer uit de kasten kiezen, maar dat gaat langzamerhand veranderen. Met ingang van 11 mei gaan een aantal bibliotheken open.

Daar waar het kan, met een beperkte dienstverlening, aangepaste tijden en de nodige veiligheidsmaatregelen. Je kunt alleen lenen en inleveren, uitsluitend zelfservice, geen verblijf, geen leeszaal, geen ontmoeting. Stapje voor stapje wordt het verder uitgebreid. De bibliotheken in Oss, Heesch, Heeswijk-Dinther, Uden en Veghel zijn met ingang van 11 mei geopend voor zelfbediening. Schaijk en Zeeland zijn tot 13 mei inleverpunt; daarna geopend voor zelfbediening.
De bibliotheken in Erp, Odiliapeel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Volkel zijn voorlopig alleen te gebruiken als inleverpunt. Je kunt er niet lenen. De bibliotheken in Berghem, Lith, Nistelrode en Ravenstein zijn nog gesloten. Belangrijk om te weten: met een pasje van de bibliotheek kun je in alle Noord Oost Brabantse Bibliotheken terecht. En de komende tijd blijft de boetevrije periode van kracht.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant