Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CORONAVIRUS Coronavirus

Wendy, Jeffrey en Jack zetten ouderen én verzorgers in het zonnetje

  •   keer gelezen

VEGHEL | Drie samenwerkers van Hutten, Wendy, Jeffrey en Jack, hebben een aantal weken geleden een interne digitale Bingo opgezet voor hun collega's. Iedereen doneerde vijf euro of meer en men mocht meedoen aan de bingo via Microsoft Teams. Die avond is er door velen bingo gespeeld voor mooie prijzen, ook weer beschikbaar gesteld door de samenwerkers zelf. 

Van de opbrengst zijn 400 bossen tulpen gekocht en deze zijn vrijdagochtend voorzien van een kaartje. "Einde ochtend zijn wij, na overleg met hen, vier Veghelse instellingen/centra en eentje in Mariaheide afgegaan om deze bosjes bij de Veghelse ouderen te brengen. Uiteraard naar aanleiding van de Coronamaatregelen en hun eenzaamheid nu. We doen dit in stijl en de tulpen worden 'geserveerd' met kokskleding en een Huttenbusje", laten ze bij het Veghelse bedrijf weten. 

Naast de 400 bossen die ze rond hebben gebracht, hebben Wendy, Jeffrey en Jack alle begeleiders en verzorgers van de betreffende centra verblijd met een pakket Heel Veel Soeps, worstenbroodjes én koekjes uit de eigen zorgbakkerij.

Meer berichten