Zanger Niels vlak voor de start van zijn optreden.
Zanger Niels vlak voor de start van zijn optreden.
CORONAVIRUS Coronavirus

Zanger Niels van Kollenburg verrast Thomashuis met optreden

  •   keer gelezen

ERP | De bewoners van het Thomashuis in Erp werden afgelopen weekend aangenaam verrast door een muzikaal optreden van zanger Niels van Kollenburg. Niels was speciaal vanuit Tilburg afgereisd om de bewoners een hart onder de riem te steken tijdens de Coronacrisis. Dit deed de zanger middels een muzikaal optreden waar hij veel Nederlandstalige hits zong om de bewoners een glimlach op hun gezicht te toveren.

Vanwege het mooie weer zaten de bewoners buiten waardoor Niels met gepaste afstand een mooi optreden kon geven. De bewoners konden zelf liedjes aanvragen en waren dolenthousiast. De Nederlandse zanger zet zich in voor stichting Geen Eenzaamheid, die zich als doel stelt om zoveel mogelijk zorginstellingen in het land te voorzien van optredens in deze lastige tijd. "Het is zo aandoenlijk dat al die lieve mensen nu geen kant op kunnen door de Coronacrisis. Ze op deze manier een klein steuntje in de rug kunnen geven is geweldig. De glimlach op hun gezicht zegt genoeg, ze zijn je zo dankbaar", aldus Niels.

In het Thomashuis wonen 8 à 9 volwassenen met een verstandelijke beperking op een zo gewoon mogelijke manier met elkaar samen.

Meer berichten