Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
CORONAVIRUS Coronavirus

Maison van den Boer kampt met financiële problemen

  •   keer gelezen

VEGHEL | De Veghelse cateraar Maison van den Boer is door de Coronacrisis in financiële problemen beland. Het bedrijf heeft aan schuldeisers en personeel gevraagd om mee te werken aan een strategie om te overleven. Aan de grootste crediteuren is gevraagd zo'n 80 procent van het openstaande bedrag kwijt te schelden. Dit alles is nodig om een faillissement te voorkomen.

Het personeel is maandag en dinsdag ingelicht over de situatie en de gang van zaken. Zo is er onder andere gevraagd om akkoord te gaan met het gespreid betalen van het vakantiegeld en de overuren. 
Maison van den Boer is een van Nederlands grootste partycateraars. Elk jaar verzorgen ze zo'n 2000 private, corporate en public events.

EK
2020 zou een prachtig jaar voor Maison moeten worden, maar door de Coronacrisis zijn alle evenementen waar de Veghelse cateraar aanwezig zou zijn afgelast. Denk aan het Europees Kampioenschap voetbal, de start van de Vuelta in Nederland en Sail. Het is onduidelijk wanneer er weer grootschalige evenementen gehouden mogen worden.

Meer berichten