De organisatie van Vorstenbosch 'kwist'.
De organisatie van Vorstenbosch 'kwist'.

Uitslagenavond Vorstenbosch 'Kwist te volgen via livestream

Algemeen 746 keer gelezen

VORSTENBOSCH | De uitslag van de vijfde Vorstenbosch 'Kwist wordt op woensdag 20 mei bekend gemaakt. Vanaf 20.30 uur is de uitslagenavond online te volgen.

Zaterdag 7 maart stond het dorp voor het vijfde jaar op rij op z'n kop tijdens de Vorstenbosch 'Kwist. Straten stroomden vol met deelnemers die opdrachten vervulden, op het Mr. Loeffenplein verschenen levende standbeelden en in de Stuik werd een ballroom-wedstrijd gehouden. Het zijn taferelen die we ons nog nauwelijks kunnen voorstellen. De vijfde Vorstenbosch 'Kwist was ook zo'n beetje de laatste grootschalige activiteit die in het dorp werd gehouden. Amper een week later ging de boel om begrijpelijke redenen op slot.
Hoewel de organisatie (op veilige afstand) direct aan het nakijkwerk was begonnen, behoorde een uitslagavond niet meer tot de mogelijkheden. Lange tijd heeft men de hoop gekoesterd dat er nog een moment zou komen waarop dat wel weer mogelijk zou zijn. Inmiddels is duidelijk geworden dat het organiseren van een feestavond met een paar honderd gasten voor langere tijd niet mag en kan. De organisatie heeft daarom besloten om de deelnemers niet langer in spanning te laten zitten. Op woensdag 20 mei kan iedereen vanaf 20.30 uur via de livestream show2all.nl/kwis de uitslagavond volgen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant