Afbeelding
Foto: Archieffoto

A50: Weekendafsluiting tussen knooppunt Paalgraven en afrit (14) Zeeland

Algemeen 4.083 keer gelezen

Rijkswaterstaat voert van vrijdag 5 juni 21.00 uur tot maandag 8 juni 05.00 uur onderhoud uit aan de A50 ter hoogte van knooppunt Paalgraven. Hierdoor is de A50 tussen knooppunt Paalgraven en afrit (14)) Zeeland in de richting van Eindhoven afgesloten voor al het verkeer. Ook de tussenliggende op- en afritten zijn afgesloten. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 30 minuten.

Het verkeer op de A50 in de richting van Eindhoven wordt als volgt omgeleid. Ga ter hoogte van knooppunt Paalgraven over op de A59 richting 's-Hertogenbosch en bij knooppunt Hintham verder op de A2 richting Eindhoven. Het verkeer op de A50 in de richting van Veghel/Uden/Sint Oedenrode kan ter hoogte van knooppunt Paalgraven over op de A59 richting 's-Hertogenbosch. Pak bij knooppunt Hintham de A2 richting Eindhoven, neem afrit (21) Veghel naar de N279 en volg de N279 naar Veghel, Uden en Sint Oedenrode. Lokaal verkeer wordt ter plaatse omgeleid.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland. Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Groot Variabel Onderhoudscontract 2020 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant