SCMH sportpark Spoorzicht.
SCMH sportpark Spoorzicht.

SCMH zoekt na bijzondere transfers nieuwe spelers

Voetbal 2.667 keer gelezen

MARIAHEIDE | Ondanks de Coronaperikelen zitten ze bij de voetbaltak van SCMH weer middenin de indeling voor volgend seizoen. Na een mooi maar apart seizoen dat helaas niet afgemaakt kon worden, waarin onder andere de Jeugd Onder 11-1 (JO11-1) als eerste SCMH-voetbal team ooit de stap naar de hoofdklasse wist te maken, hebben een aantal jeugdleden besloten de overstap te maken naar andere (grotere) clubs. 

Luuk van Os gaat na een goed seizoen in de JO11-1 zijn geluk beproeven bij de grote buurman UDI'19. Daarnaast maakt Damon Falkenburg van de JO9-1 na stages bij eveneens UDI'19, Blauw Geel '38 en NEC zelfs de mooie stap naar profclub PSV. Damon is het eerste lid van SCMH dat rechtstreeks de stap naar PSV maakt, maar niet de eerste met een SCMH verleden die daar terecht komt. Zo komt hij bij PSV Joep Willems tegen die drie jaar terug SCMH voor Udi'19 verruilde en een jaar later overstapte naar de club uit Eindhoven, daar werkte hij het afgelopen seizoen zijn wedstrijden in de O13 af.

Nieuwe leden
Door al deze transfers is de jeugdafdeling van de voetbaltak van SCMH nu op zoek naar nieuwe leden voor het komende seizoen 2020-2021. Daarom nodigen ze iedereen van 5 tot en met 18 jaar die zin heeft om volgend seizoen lekker te voetballen om langs te komen en een aantal keer mee te trainen. Neem hiervoor contact op met de jeugdvoorzitter Femke van der Velden via jeugdvoetbal@scmh.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant