Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel
Foto:

UIT in Huis

  •   688 keer gelezen

VEGHEL | De Coronacrisis heeft ons leven volledig op zijn kop gezet. Ook in Meierijstad is er in korte tijd veel veranderd. Evenementen en activiteiten zijn geannuleerd of verplaatst. Maar dat wil niet zeggen dat er nu niets te doen is. Organisaties en ondernemers zijn ontzettend creatief en hebben diverse mooie en leuke initiatieven opgezet. Elke week zet UITpunt er één in het zonnetje.

Inmiddels zijn de regels van het RIVM iets versoepelt, waardoor er iets meer mogelijk is. Uiteraard wel met 1.5 meter afstand. Deze week heeft het UITpunt een leuke tip voor de kinderen uit Meierijstad.
In het Julianapark in Veghel is sinds april vorig jaar een superstoer natuurspeelpark gemaakt. Kinderen kunnen zich uitleven met boomstammen, hoogteverschillen, water, zand en natuurlijke speeltoestellen en dat uiteraard ook allemaal in een natuurlijke omgeving. Het natuurspeelpark is gratis te bezoeken en is altijd geopend. Meer weten over dit leuke natuurspeelpark? Neem dan een kijkje op onze website of de Facebookpagina van Natuurspeelpark Deken van Miert Veghel.

Website
Kijk voor meer leuke UITjes op: www.uitpuntveghel.nl.

Zelf ondernemer en heb je een leuk initiatief? Neem dan gerust contact op via: info@uitpuntveghel.nl.

Meer berichten