Inzending van opa en oma Van der Wielen. Kleinkinderen Lot en Juul kamperen in de huiskamer.
Inzending van opa en oma Van der Wielen. Kleinkinderen Lot en Juul kamperen in de huiskamer.

UITpunt en Toerisme Veghel schrijven fotowedstrijd uit

Algemeen 523 keer gelezen

VEGHEL | UITpunt en Toerisme Veghel organiseren samen de fotowedstrijd UIT in Huis, waar iedereen woonachtig in Meierijstad aan mee kan doen. Heb jij een creatieve manier gevonden om toch iets leuks te ondernemen in je vrije tijd? Leg dit moment dan vast en deel het met ons. Wie weet win jij er een van de vijf verrassingspakketten mee.

Door de Coronacrisis zijn onze vrije uurtjes drastisch veranderd. Waar we voorheen lekker naar het theater gingen, een hapje gingen eten in een restaurant of dansmoves showden op een festival. Is dat nu tijdelijk niet mogelijk. Velen onder ons hebben leuke en creatieve manieren bedacht om toch iets gezelligs te ondernemen met familie, vrienden of collega's. Uiteraard op een verantwoorde manier. Denk aan dat mooie plekje waar je langs gekomen bent tijdens je fiets of wandeltochtje, de online Pubquiz met de vriendengroep van afgelopen weekend of de verse creatie die je zojuist op een schilderdoek hebt gezet.

Verrassingspakketten
UITpunt en Toerisme Veghel dagen iedereen uit om deze leuke, gekke of gezellige momenten vast te leggen en deze met ze te delen. Dus grijp je mobiel of camera en knip erop los. Je foto(s) kun je mailen naar info@uitpuntveghel.nl onder vermelding van Fotowedstrijd UIT in Huis. Vergeet niet je contactinformatie te vermelden. De organisatie geeft vijf verrassingspakketten weg, wat erin zit is natuurlijk nog een verrassing.
De foto moet een link hebben met toerisme, recreatie of uitgaan. Foto's kunnen ingestuurd worden tot 30 juni 2020. De winnaars worden later bekend gemaakt.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant