Logo kliknieuws.nl/stadskrantveghel

7th Sunday Funday met zeven thuisactiviteiten

  •   keer gelezen

ERP | Geen 7th Sunday Festival dit jaar, maar wel een 7th Sunday Funday at home. Op zondag 31 mei, Eerste Pinksterdag, van 13.00 tot 19:00 uur staan er zeven activiteiten gepland. Nodig maximaal drie vrienden uit en zet de 7th Sunday Funday Spotify playlist aan. 

Het betreft de volgende zeven activiteiten:

Win-actie op Facebook
Op Facebook kun je meedoen met de win-actie van 7th Sunday Festival. Hiermee kun je op Pinksterzondag de 7th Sunday Festival Home Experience voor vier personen winnen. Hiermee kun je in eigen tuin genieten van een privé Toppy jacuzzi, drank en Big Boys Quality burgers. Ook komt The Boy Next Door een uur knallen tijdens het thuis festival.

The hunt of the timeless 7
Zin in wat avontuur? Ga Pinksterzondag door middel van hints op zoek naar de timeless 7. Als je de eerste bent die ze alle zeven vindt, dan win je een leven lang gratis toegang tot 7th Sunday Festival. Op zondag komt om 13.00 uur de eerste hint online op Instagram

Crazy 77
Daag je vrienden uit voor de 77 bedachte crazy opdrachten. Maak teams, voer alle 77 crazy opdrachten uit en upload ze via de website om kans te maken op 7th Sunday Festival tickets voor 2021. De crazy 77 begint op zondag om 13.00 uur.

Half minute game
Maak twee teams en speel Pinksterzondag om 13.00 uur vanuit huis de digitale 7th Sunday half minute game op Instagram.

De loterij
Om voucher- en tickethouders te bedanken is er een loterij met meer dan 250 prijzen. Voer zondag tussen 13.00 en 19.00 uur je ordernummer in via de website en maak kans op prijzen.

TikTok challenges
Klaar om te dansen? Doe Pinksterzondag de #7thsunday TikTok dance challenge. Of ga voor de Grolsch beugelchallenge en plop een Grolsch beugelflesje op een originele manier #7thbeugelchallenge. Heb je geen TikTok? Post de challenges dan in je Instgram story en tag @7thsunday. Volg het TikTok account op @7thsundayfestival.

Bierproeverij bij Grolsch
Je kunt een bierpakket met vier speciaalbieren inclusief bezorging bestellen voor 7,77 euro. Zondag van 15.30 tot 16:30 uur kun je live via Facebook de Grolsch bierproeverij van meesterbrouwer Marc Janssen volgen.

Meer berichten